Polgármesteri köszöntő

 

Isten hozta Önöket Kaposszekcső megújult honlapján!

Tisztelt Lakosság, kedves Látogatók!

 Szeretettel köszöntöm Önöket Kaposszekcső Község Önkormányzata nevében. Eddigi pályafutásom legtiszteletreméltóbb feladata, hogy polgármesterként irányíthatom a települést.

 Bármilyen munkába is kezdünk életünk során, rendkívüli fontossággal bír, hogy ha az előttünk álló nehézségeket nem is tudjuk előre felmérni, célunkat mindig megtaláljuk. A testülettel és az önkormányzat munkaszervezetével azért dolgozunk nap, mint nap, hogy Kaposszekcső az eddigi híréhez méltó, lüktető, dinamikusan fejlődő, példaértékű település legyen, melyre valamennyi itt élő polgár büszke lehet. Településünk eddig is sokat nyújtott lakói, befektetői és látogatói számára. Ipari parkunkban és a lakókörnyezetben lévő vállalkozások sok helyi és környékbeli embernek biztosítanak munkát, nevelési és oktatási intézményeink hírnevünket öregbítik, földrajzi helyzetünk jó alapot biztosít, hogy a jövőben egyre több turista is meglátogassa a települést.

Kaposszekcső Község Önkormányzata, a képviselőtestület tettrekész, nem ijed meg a kemény kihívásoktól, mely a település érdekeit szolgálja. De ehhez a munkánkhoz szükség van az Önök közreműködésére, támogatására is. Bátran keressenek minket, osszák meg velünk véleményüket, javaslataikat, legyen az pozitív észrevétel vagy éles kritika. Ez a település mindannyiunk otthona, hiszen egy faluban élünk! Kaposszekcső nekünk egy biztos pont, fejlődése a jövőnk záloga. Bízom benne, hogy a közös munka meghozza Kaposszekcső további gyarapodását! Remélem, hogy a településvezetés megszolgálja a polgárok bizalmát a következő években és a település maga – úgy, mint ez a honlap, – sok-sok örömet okoz a lakosság és az ide látogatók számára is!

 

Hasznos időtöltést, jó böngészést kívánok!

Badáczy-Csiba Zsuzsanna

polgármester, Kaposszekcső

Skip to content