Csillagvirág óvoda

 Bemutatkozás

Bemutatkozás

Intézményünk a község központjában található, kettő csoportos tágas, jól felszerelt óvoda, természet közeli udvarral, ahol 5 óvodapedagógus és két dajka foglalkozik az óvodáskorú gyermekek nevelésével, oktatásával. Fenntartónk Kaposszekcső Község Önkormányzata.
Vegyes csoportjainkban folyó munkát a Dombóvári Pedagógiai Szakszolgálat munkatársai, logopédus-gyógypedagógus, gyógy testnevelő segítik speciális fejlesztéssekkel.


Lehetőséget biztosítunk a különböző felekezetekhez tartózó családok gyermekeinek a hittan/vallásos foglalkozásokon való részvételre.
Kihasználva a tárgyi és humán erőforrásunkat, az érdeklődő gyermekek külön Bozsik foci és ovikosár foglalkozáson vehetnek részt, óvodapedagógusi vezetéssel.
Úszásoktatást szervezünk középső és nagycsoportos korú gyermekeknek a Dombóvári Szivárvány Óvoda tanuszodájába, ahova két óvodapedagógus kíséri a gyermekeket.


Intézményünkben a pedagógiai programunkban megfogalmazott nevelési tartalmakban a Zöld Óvoda és a Biztonságos Óvoda program keretében nagy hangsúlyt fektetetünk a fenntarthatóságra,- egészséges életmódra, abiztonságos/balesetmegelőző közlekedésre való nevelésre.
Színházlátogatáson vehetnek részt a gyermekek Dombóváron, Kaposváron, és meghívunk társulatokat óvodánkba is.
Az óvodai étkeztetés beszállító által biztosított, a község iskoláján működő konyháról, megfelelve a gyermekétkeztetés szabályainak.
Óvodánk napi 10,5 órát tart nyitva, -6:00-16:30-ig-, ez idő alatt végig biztosított az óvodapedagógusi felügyelet.

KAPCSOLAT

Cím:    Kaposszekcsői Csillagvirág Óvoda, Kaposszekcső, Kossuth utca 11.
Óvodavezető:    Erős Ágnes 20/5860404
Telefon:    74/461418, 30/7791926.
Email:    kaposszekcsoiovoda@gmail.com

Megszakítás